Zo werkt Zilverzorg - Zilverzorg
Uniek lidmaatschap, lidmaatschap, zzorg, zilverzorg, z-zorg, tarieven, punten sparen, spaarsysteem, missie, visie, over ons, dienstverlening voor senioren, senioren, dienstverlening, regio Arnhem, regio Nijmegen, dienstverlening senioren Arnhem, dienstverlening senioren Nijmegen, dienstverlening senioren elst
146
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-146,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Zo werkt Zilverzorg

HomeZo werkt Zilverzorg

Zo werkt Zilverzorg

Elke cliënt van Zilverzorg wordt automatisch lid. Dit betekent dat u direct gebruik maakt van het unieke spaarsysteem van Zilverzorg. Middels het spaarsysteem kunt u punten sparen om deel te nemen aan leuke activiteiten, het uitkiezen van cadeaus of de punten in te zetten voor het afnemen van een dienst.

Per uur afgenomen dienst, onvangt u één spaarpunt.

Missie en visie

Missie

Zilverzorg staat voor het verbeteren van de levens- en woonkwaliteit van mensen die behoefte hebben aan zorg, hulp of gezelligheid.

Visie

Zilverzorg wilt in samenwerking met de client eenzaamheid uitbannen en de kwaliteit van leven en wonen verbeteren. Onze medewerkers willen we stimuleren om met plezier naar het werk te gaan en om het beste uit zich zelf te halen.

Wat zijn onze tarieven?

U kunt ons ook betalen vanuit een persoonsgebonden budget (PGB). Als u hier advies over wilt hebben kunt u ons te alle tijden bellen. Wij zijn graag helder over onze tarieven, naast de tarieven brengen wij verder geen onverwachte kosten in rekening. De tarieven die zijn weergegeven zijn inclusief BTW en gelden voor het jaar 2019. De tarieven die zijn weergegeven zijn inclusief BTW. Bent u benieuwd naar tarieven buiten de reguliere werktijden, neem dan contact met ons op.

 • Huishoudelijke hulp

  Maandag t/m Vrijdag 08:00 uur – 20:00 uur

  € 27 / uur
 • Combi ondersteuning

  Maandag t/m Vrijdag 08:00 uur – 20:00 uur

  € 33 / uur
 • Begeleiding

  Maandag t/m Vrijdag 08:00 uur – 20:00 uur

  € 37 / uur

Sparen met het spaarsysteem van Zilverzorg

Elke cliënt van Zilverzorg wordt automatisch lid. Dit betekent dat u direct gebruik maakt van het unieke spaarsysteem van Zilverzorg. Middels het spaarsysteem kunt u punten sparen om deel te nemen aan leuke activiteiten, het uitkiezen van cadeaus of de punten in te zetten voor het afnemen van een dienst. Per uur afgenomen dienst, onvangt u één spaarpunt.

De voordelen van ons unieke lidmaatschap

Elke cliënt van Zilverzorg wordt automatisch lid. Dit betekent dat u direct gebruik maakt van het unieke spaarsysteem van Zilverzorg. Middels het spaarsysteem kunt u punten sparen om deel te nemen aan leuke activiteiten, het uitkiezen van cadeaus of de punten in te zetten voor het afnemen van een dienst. Bij elke dienst die u afneemt, ontvangt u 1 of meerdere punten. Elke maand komt op de website een overzicht met activiteiten waaruit u een keuze kunt maken. Zo werkt Zilverzorg als enige dienstverlener in Nederland met een spaarsysteem.