Zilverzorg ondersteunt participatie van senioren in samenleving - Zilverzorg
1215
post-template-default,single,single-post,postid-1215,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Zilverzorg ondersteunt participatie van senioren in samenleving

Naarmate senioren ouder worden is er een steeds grotere kans op complicaties: mobiliteitsproblemen, pijntjes en angst om de deur uit te gaan. Dit zijn vervelende bijkomstigheden waardoor een oudere beperkt wordt in zijn bewegingsvrijheid en uiteindelijk in een sociaal isolement terecht kan komen. De medewerkers van Zilverzorg weten hoe ze hun eigen cliënt moeten ondersteunen en ontlasten zodat deze betrokken blijft in de maatschappij.

Zilverzorg neemt bij elke nieuwe cliënt de tijd om de sterktes en zwaktes te weten te komen, dit gebeurt met behulp van een intakegesprek. Tijdens dit gesprek proberen we de juiste medewerker bij de cliënt te zoeken, hierbij is een match van beide kanten gegarandeerd. Een belangrijk onderdeel van het intakegesprek is dat de cliënt laat zien wat hij/zij zelf nog kan, Zilverzorg biedt ondersteuning bij hetgeen dat de cliënt nodig heeft om zo lang mogelijk zelfredzaam te zijn. Bovendien luisteren we graag naar speciale verzoeken en bieden ondersteuning bij wat de cliënt nodig heeft om sociaal betrokken te blijven.

Zilverzorg gaat graag met u in gesprek om te kijken hoe we u het best kunnen ondersteunen, een gesprek kan geheel vrijblijvend worden aangevraagd door telefonisch contact op te nemen via 085-4890589 of door een e-mail te sturen naar info@zilverzorg.com.