Zilverzorg biedt succesvolle ondersteuning in digitaal tijdperk aan senioren - Zilverzorg
1196
post-template-default,single,single-post,postid-1196,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Zilverzorg, computerhulp, computerhulp voor senioren.

Zilverzorg biedt succesvolle ondersteuning in digitaal tijdperk aan senioren

Meegaan (en meedoen) met de nieuwe digitale wereld is niet voor iedereen weggelegd. Een groot deel van de ouderen is onzeker en heeft behoefte aan begeleiding, vragen over het gebruik en de aanschaf van tablets en smartphones zijn hierbij aan de orde van de dag. Om senioren het maximale uit dit digitale tijdperk te laten halen biedt Zilverzorg computerondersteuning op maat.

Gespecialiseerde medewerk(st)ers van Zilverzorg helpen u vertrouwd te raken met de digitale wereld, bovendien zal geen vraag onbeantwoord blijven. Wij bekijken samen met u de behoefte en geven individuele ondersteuning op maat. De mogelijkheden zijn oneindig, van hulp bij het gebruik van internet, Word (tekstverwerken) of Excel (berekenprogramma), uitleg of advies over tablets en smartphones, tot het aansluiten van hardware of andere zaken. Wilt u liever klassikaal begeleiding ontvangen, dan is dat ook een mogelijkheid.

Zilverzorg organiseert bijeenkomsten voor groepen in meerdere gemeenten in de regio Gelderland-Midden.Zilverzorg is de goedkoopste aanbieder op het gebied van computerondersteuning in de regio waardoor we deze dienstverlening laagdrempelig kunnen houden. Spaart u Zilverzorg-punten vanuit één van onze andere diensten “Huishoudelijke Hulp” of “Gezelschap” dan kunt u deze punten ook verzilveren voor de dienst computerondersteuning.

Geïnteresseerd? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact opnemen via 085-4890589, een e-mail sturen naar info@zilverzorg.com of informatie vinden op onze website.