Zilverzorg biedt ambulante begeleiding - Zilverzorg
1519
post-template-default,single,single-post,postid-1519,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Zilverzorg biedt ambulante begeleiding

Sinds kort leveren wij ook ambulante begeleiding. Dit houdt in dat wij thuis begeleiding bieden met als doel het vergroten van de zelfredzaamheid. Op deze manier kunnen onze cliënten zelfstandig blijven leven en wonen.

Gespecialiseerde medewerk(st)ers van Zilverzorg helpen u graag met bijvoorbeeld het aanbrengen van structuur in de dag/week, het begeleiden in de opvoeding van de kinderen, het aanleren van koken, het leren omgaan met emoties, het leren omgaan met geld of het leren omgaan met een beperking.

De voornaamste doelgroepen voor deze begeleiding zijn volwassenen van 18 jaar en ouder die hulp nodig hebben bij vergroten van de zelfredzaamheid, zodat zij zich tijdens het dagelijkse leven weer kunnen redden. Ook kunt u denken aan volwassenen met een (licht) verstandelijke en/of lichamelijke beperking, een niet aangeboren hersenletsel of mensen met angsten, stoornissen, depressies, adhd of autisme.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor ambulante begeleiding? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt telefonisch contact opnemen via 085-4890589 of een email sturen naar info@zilverzorg.com.