Werkwijze - Zilverzorg
Uniek lidmaatschap, lidmaatschap, zzorg, zilverzorg, z-zorg, tarieven, punten sparen, spaarsysteem, missie, visie, over ons, dienstverlening voor senioren, senioren, dienstverlening, regio Arnhem, regio Nijmegen, dienstverlening senioren Arnhem, dienstverlening senioren Nijmegen, dienstverlening senioren elst
2343
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2343,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Werkwijze

HomeWerkwijze

Werkwijze

Zilverzorg is dé thuiszorgorganisatie in uw regio. Dit is vooral te danken aan de vaste gezichten bij cliënten thuis en de goede kwaliteit thuiszorg. Onze cliënten waarderen Zilverzorg vooral door de medewerkers, maar ook door de extra aandacht en hulp die zij krijgen.

1. Intakegesprek

Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en vindt afhankelijk van de zorgvraag telefonisch of bij u thuis plaats. Het gesprek heeft u met een van onze regiomanagers. Wij vinden het belangrijk dat u het gezicht achter Zilverzorg leert kennen en wij weten wie u bent. Tijdens het intakegesprek wordt verschillende algemene informatie met u doorgenomen en u kunt aangeven waar u hulp bij nodig hebt. Onze regiomanager heeft na dit gesprek een goed beeld van uw wensen en behoeften met betrekking tot uw hulpvraag.

2. Vaste medewerker

De gegevens van het intakegesprek worden zorgvuldig meegenomen bij de zoektocht naar een geschikte match voor u. Wij streven naar het plaatsen van een vaste medewerker bij u. Door uw wensen en behoeften bespreekbaar te maken tijdens het intakegesprek is dit daadwerkelijk mogelijk. Zodra onze regiomanager een match gevonden heeft voor u zal de medewerker bij u voorgesteld worden. Tijdens het voorstellen zal onze regiomanager een cliëntenmap meenemen en toelichten. In deze map zitten verschillende documenten namelijk:

 

1. Intakeformulier

Dit zijn de afspraken die met u gemaakt zijn tijdens het intakegesprek

2. Informatieve brief

Dit is een brief waarin staat wie wij zijn en wat wij doen

3. Logboekformulieren

Formulieren waar de medewerker op invult wat zij bij u gedaan hebben

4. Formulier klachtenprocedure

Op dit formulier staat waar u heen kunt bij eventuele krachten

 

Wanneer de medewerker bij u is voorgesteld start direct de hulp. De medewerker blijft diezelfde dag bij u.

3. Evalueren

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met de dienstverlening van Zilverzorg. Om die reden evalueren wij regelmatig met u. Na verloop van tijd nemen wij contact op over de dienstverlenging. Wij zullen met u doornemen of u tevreden bent. Natuurlijk kunt u te allen tijde contact opnemen met ons met eventuele op- en/of aanmerkingen.

Wachtlijsten

Gezien de constante veranderingen van de wachttijden hebben wij besloten deze niet op de website te publiceren.

Voor de meest actuele informatie willen wij u vragen contact met ons op te nemen.

Op deze manier kunnen wij u zo goed als mogelijk informeren over de actuele wachttijden.