Asten - Zilverzorg
Uniek lidmaatschap, lidmaatschap, zzorg, zilverzorg, z-zorg, tarieven, punten sparen, spaarsysteem, missie, visie, over ons, dienstverlening voor senioren, senioren, dienstverlening, regio Arnhem, regio Nijmegen, dienstverlening senioren Arnhem, dienstverlening senioren Nijmegen, dienstverlening senioren elst
3260
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3260,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Thuiszorg met een hart van goud in Asten

HomeWaar zijn wij actief | Asten

Thuiszorg met een hart van goud in Asten

 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Dat is de reden dat wij de zorg bij u thuis zo belangrijk vinden. Wij beseffen ons dat iedereen anders is en andere hulp verdient. Bij ons is iedereen welkom. Wij bieden zorg bij u in de gemeente.

Hulp in het huishouden

 

Heeft u hulp nodig bij het huishouden? Bijvoorbeeld iemand die u helpt met de was of het huis schoonmaken. Dan kunt u bij Zilverzorg hulp in het huishouden ontvangen. Wij zorgen voor een vast gezicht bij u thuis. Samen met onze regiomanager bekijken we uw wensen en behoeften. Zo kunnen we precies de juiste hulp bij u inzetten.

Hulp aanvragen

 

Naast hulp in het huishouden hebben wij nog meer diensten. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een voor u passende ondersteuning.  Vraagt u hulp aan op particuliere wijze dan kunt u direct met ons contact opnemen. Krijgt u hulp op basis van een Persoonsgebonden Budget of via een WMO-indicatie van de gemeente dan kunt u op de website van uw gemeente meer informatie vinden of u in aanmerking komt voor onze diensten. Ook kunt u contact opnemen met het WMO-loket van uw gemeente. Natuurlijk kunt u los van de gemeente ook met vragen bij ons terecht. Neem gerust hier contact met ons op.

Openingstijden

 

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17.00 uur geopend.

Wij zijn gevestigd op de Velperweg 17, 6824BC te Arnhem

Telefoon: 085-4890589