Wijziging doorgeven - Zilverzorg
716
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-716,page-child,parent-pageid-443,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Wijziging doorgeven

Hoe kan ik de tijd en/of datum van mijn boeking wijzigen?

Als u een boeking wilt annuleren of wijzigen kunt u een e-mail sturen naar info@zilverzorg.com of bellen naar 085-4890589. Uw boeking word dan kosteloos geannuleerd of aangepast naar uw wens. Annuleringen korter dan 24 uur voor de geplande dienstverlening wordt wel in rekening gebracht.

Hoe kan ik veranderen van medewerker?

Het kan altijd voorkomen dat u een andere medewerker wenst. In dit geval kunt u contact opnemen met ons, en wij zullen in overleg met u opzoek gaan naar een andere medewerker.

Moet ik annuleringskosten betalen als ik een boeking annuleer?

Als u de afspraak korter dan 24 uur voor aanvang van de dienst annuleert, wordt er een uur aan kosten in rekening gebracht. Annuleert u voor die tijd, dan zijn er geen kosten aan verbonden.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Dit kunt u doorgeven per e-mail naar info@zilverzorg.com, of telefonisch naar 085-4890589.

Waar kan ik het telefoonnummer van mijn medewerker vinden?

Tijdens de koppeling van een medewerker, zullen wij u de gegevens van de medewerker doorgeven. Mocht u deze opnieuw willen ontvangen, kunt u dat opvragen per e-mail via info@zilverzorg.com of telefonisch via 085-4890589.