Zilverzorg | Vacature thuiszorg Nijmegen, thuiszorg vacatures Nijmegen
1752
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1752,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vacature thuiszorg Nijmegen

HomeVacature thuiszorg Nijwegen

Een uitdagende baan

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je veel afwisseling krijgt en je je geen moment zal vervelen? Dan is werken bij Zilverzorg echt iets voor jou!

Op het moment hebben wij een aantal thuiszorg vacatures Nijmegen openstaan. Wees er wel snel bij, want voor je het weet zijn de vacatures vervuld. Zien wij je terug bij een sollicitatiegesprek bij Zilverzorg?

Je werkzaamheden

Voor je solliciteert wil je natuurlijk weten welke werkzaamheden er precies bij komen kijken. Bij deze vacature thuiszorg Nijmegen van Zilverzorg kan je rekenen op allerlei soorten werkzaamheden, waaronder de schoonmaak van de badkamer, de keuken, het doen van een boodschap of zelfs het verzorgen van de huisdieren.

Als je dol bent op dieren, is dit dus ook de ideale baan. Bij Zilverzorg wordt bovendien veel waarde gehecht aan persoonlijk contact met de cliënten, dus een praatje maken hoort ook nog eens bij je werk. De werkzaamheden gaan verder altijd in overleg, dus bij de ene cliënt kan dit weer heel anders zijn dan bij de andere cliënt. Het belangrijkste is dat jij helpt met de ondersteuning en daarbij ook een gezellige baan hebt.

Hoe werkt het?

De thuiszorg vacatures Nijmegen van Zilverzorg staan op dit moment open, maar je moet wel op tijd solliciteren. Wanneer je dit hebt gedaan en je bent aangenomen, wordt het tijd voor het echte werk. Bij Zilverzorg is er altijd sprake van een intakegesprek met de cliënt.

Hierna wordt jij toegewezen aan een cliënt. Het doel hierbij is dat zowel cliënt als werknemer zich beiden op hun plek voelen. Het contact is van groot belang, dus als jij graag je sociale vaardigheden wilt gebruiken in je werk, dan is een vacature thuiszorg Nijmegen van Zilverzorg het zeker waard op om te reageren.