Zilverzorg | Vacature thuiszorg Arnhem, thuiszorg vacatures Arnhem
1760
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1760,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vacature thuiszorg Arnhem

HomeVacature thuiszorg Arnhem

Werken bij Zilverzorg

Ben je op zoek naar een baan die goed bij je past en staat het contact met een cliënt ook hoog in het vaandel? Dan is een baan bij Zilverzorg jou op het lijf geschreven. De thuiszorg vacatures Arnhem van Zilverzorg zijn nu geopend, dus wanneer je zoekt naar een leuke baan in de thuiszorg, twijfel dan niet!

Werkzaamheden bij Zilverzorg

Bij Zilverzorg wordt veel waarde gehecht aan het contact met een cliënt en is dit is dan ook een belangrijk onderdeel van jouw baan binnen deze organisatie. Op deze manier is de schoonmaak van het huis niet alleen heerlijk omdat het huis lekker schoon wordt, maar heb je een stuk meer plezier in je werk doordat het prima is dat je een praatje maakt met de cliënt in kwestie.

Wanneer je kijkt naar werkzaamheden bij Zilverzorg kan worden gedacht aan het doen van de boodschappen, de was doen, het strijken van kleding, stofzuigen, de schoonmaak van de badkamer en meer. Ook verzorging van huisdieren valt onder de thuiszorg. Hoe heerlijk is het om tijdens je werktijd met de hond te mogen wandelen? Kies dus snel voor een sollicitatie op deze vacature thuiszorg Arnhem bij Zilverzorg!

De procedure

Wanneer je een sollicitatie verstuurd hebt en daadwerkelijk aangenomen bent, is er een procedure bij Zilverzorg. Met de cliënt wordt een intakegesprek geregeld, waarna je toegewezen wordt aan deze cliënt. Vervolgens kan je hier aan het werk.

De thuiszorg vacatures Arnhem van Zilverzorg staan al voor je open, maar wees er wel op tijd bij. Van tevoren worden al afspraken gemaakt over welke werkzaamheden nodig zijn, zodat jij op de hoogte bent van de hulpvraag van de cliënt. Vergeet niet dat er natuurlijk ruimte en tijd is om een praatje te maken en echt contact te leggen. Het blijft immers mensenwerk en het sociale contact is iets dat Zilverzorg van groot belang vindt! Solliciteer dus snel op deze vacature thuiszorg Arnhem bij Zilverzorg.