Zilverzorg | thuiszorg Nijmegen, thuiszorg in Nijmegen
1747
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1747,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Thuiszorg Nijmegen

HomeThuiszorg Nijmegen

Zilverzorg

Wanneer je denkt aan de zorg, associëren we dit al snel met een ziekenhuis, een bezoek aan de huisarts of aan de fysiotherapeut en ga zo maar door. Gelukkig zijn er ook vormen van zorg waarbij je de deur helemaal niet uit hoeft te gaan. Wel dien je hiervoor in aanmerking te komen en is het niet zo omdat het gemakkelijk is. Thuiszorg is een type zorg dat geschikt kan zijn voor vele soorten cliënten en patiënten.

Of je nou onlangs een operatie hebt gehad en thuis moet herstellen, chronisch ziek bent of al een hoge leeftijd hebt en het niet meer zelf kan: thuiszorg Nijmegen helpt je hierbij graag een handje. De thuiszorg in Nijmegen heeft daarbij diverse functies te vervullen. Zilverzorg helpt dan ook graag verder!

Functies

De zorg van Zilverzorg is voor de cliënt erg prettig omdat er altijd gekeken wordt naar een medewerker die goed past bij degene waar het om gaat. Dankzij het intakegesprek wordt al het een en ander in kaart gebracht, waarna Zilverzorg kijkt naar welke medewerker een goede optie is.

Daarbij is Zilverzorg niet alleen maar gericht op de thuiszorg, maar natuurlijk ook op het persoonlijke contact. Mocht je meer willen weten, twijfel dan niet om contact op te nemen over de mogelijkheden die binnen Zilverzorg thuiszorg Nijmegen geboden kan worden!

De weg naar zelfstandigheid

Hoewel het dus ook absoluut gaat om de gezondheid van de cliënt waarbij vooral fysiek gekeken wordt, wordt er ook rekening gehouden met het feit dat een cliënt op andere gebieden ook vaak winst te behalen heeft. Zilverzorg thuiszorg in Nijmegen biedt hierin ondersteuning door de cliënt zoveel mogelijk zelfstandig te maken, in contact te houden met anderen en samen activiteiten te ondernemen.

Vind jij het dus belangrijk om niet alleen iemand te hebben die je kan helpen in de zorg, maar waarbij je je ook prettig voelt en je verhaal kwijt kan? Dan biedt Zilverzorg wat jij zoekt. Dankzij persoonlijk contact en de gezellige medewerkers is de kans groot dat je alweer uitkijkt naar de volgende keer dat een medewerker van Zilverzorg langskomt!