Organisatie - Zilverzorg
Uniek lidmaatschap, lidmaatschap, zzorg, zilverzorg, z-zorg, tarieven, punten sparen, spaarsysteem, missie, visie, over ons, dienstverlening voor senioren, senioren, dienstverlening, regio Arnhem, regio Nijmegen, dienstverlening senioren Arnhem, dienstverlening senioren Nijmegen, dienstverlening senioren elst
2396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Organisatie

HomeOrganisatie

Over Zilverzorg

Zilverzorg is dé thuiszorgorganisatie in uw regio.

 

Zilverzorg is een thuiszorgorganisatie opgericht in 2016. Wij zijn gevestigd in Arnhem. Zilverzorg biedt verschillende diensten binnen de WMO op maat aan. Daarnaast kunnen de diensten ook ingezet worden op basis van een persoonsgebonden budget of op particuliere wijze.

 

Zilverzorg is flexibel en biedt combinaties van diensten aan. De diensten vallen onder verschillende categorieën. Zie hiervoor ‘onze diensten’. Wij vinden het belangrijk om inwoners zolang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten wonen.

 

Zilverzorg onderscheidt zich doordat de diensten per uur af te nemen zijn, wij een goede bereikbaarheid hebben en wij garanderen vastigheid aan onze medewerkers, waardoor we vaste gezichten kunnen koppelen aan onze cliënten, alle diensten zijn te combineren met elkaar en wij kennen lage tarieven voor particuliere afnemers.

Missie en visie

THUISZORG MET EEN HART VAN GOUD

 

De missie die centraal staat bij Zilverzorg luidt als volgt:

Zilverzorg staat voor het verbeteren van de levens- en woonkwaliteit van mensen die behoefte hebben aan zorg, hulp of gezelligheid.

 

De visie van Zilverzorg luidt als volgt:

Zilverzorg wil in samenwerking met de cliënt eenzaamheid uitbannen en de kwaliteit van leven en wonen verbeteren. Onze medewerkers willen we stimuleren om met plezier naar het werk te gaan en om het beste uit zichzelf te halen.