Onze diensten particulier - Zilverzorg
2644
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2644,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Onze diensten particulier

HomeOnze diensten particulier

Onze diensten

Zilverzorg is dé thuiszorgorganisatie in uw regio.

 

Onze particuliere diensten zijn ondergebracht in de hoofdcategorieën: hulp bij het huishouden, individuele begeleiding en aanvullende diensten. Hieronder vindt u een overzicht van deze categorieën, en daarbij een greep uit onze diensten.

Huishoudelijke hulp, senioren, huishoudelijke hulp op maat.

Hulp in het huishouden

Als u niet meer in staat bent het (volledige) huishouden zelf te verzorgen, dan kunnen wij dit voor u uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van het huis of aan de was ophangen.

Samen met u kijken wij naar een vaste medewerk(st)er en zullen in overleg met u de werkzaamheden bepalen. Zilverzorg biedt u de unieke mogelijkheid om diensten en de uit te voeren werkzaamheden te combineren.

Dit zijn de diensten die hier onder vallen: schoonmaken, koken, de was doen, voorbereiden van maaltijden, diverse klussen in en rondom de woning, behandeling van post en administratie en verzorging van uw huisdier. Staat uw voorkeur er niet tussen? Geen probleem, bij Zilverzorg luisteren we graag naar uw wensen en bespreken met u de mogelijkheden.

Om uw wensen beter in kaart te brengen zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. Hierin kunnen wij precies met u kortsluiten hoe u deze dienst wilt ontvangen. Vervolgens zal een kennismakingsgesprek met de medewerk(st)er plaatsvinden.

Zilverzorg is een gecontracteerde aanbieder vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) 

Individuele begeleiding

Heeft u individuele begeleiding nodig dan kan dat bij Zilverzorg. Individuele begeleiding hangt nauw samen met de ondersteuning die is gericht op behoud of verbetering van zelfredzaamheid. Bij begeleiding gaat het niet om het overnemen van uw algemene dagelijkse taken, maar om de ondersteuning ervan.

Wij bieden verschillende diensten aan voor individuele begeleiding. Zo leveren wij ambulante begeleiding en specialistische begeleiding.

Binnen de begeleiding richten wij ons op volwassenen (18-65 jaar) en ouderen (65 jaar en ouder) die vallen onder de WMO, met psychosociale en/of psychiatrische problemen. Denk hierbij aan aandoeningen op het gebied van psychotische stoornissen, angst en stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, Licht Verstandelijke Beperking (LVB), dementeringsprocessen en cliënten met psychosociale problemen. Het doel hierbij is het vergroten of het behoud van eigen regie, zelfredzaamheid en het meedoen mogelijk maken.

Samen met u maken wij een zorgplan op maat. Hierin staan alle korte en lange termijn doelen, met daarin welke stappen gezet worden en welke afspraken gemaakt zijn.

Om uw wensen beter in kaart te brengen zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. Hierin kunnen wij precies met u kortsluiten hoe u deze dienst wilt ontvangen.

Zilverzorg is een gecontracteerde aanbieder vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) 

Young man, alcoholic, talking to female therapist about his problems, on  therapy session

Aanvragen particuliere dienstverlening

Heeft u interesse in bovenstaande diensten, neem dan contact op met ons via 085-4890589 of mail naar info@zilverzorg.com.

 

Onze regiomanager bespreekt met u uw wensen en behoeften. Voor bovenstaande diensten hebben wij een tarievenlijst. Bekijk hier de tarieven.

 

Via het overzicht van onze actieve gemeentes vindt u gemakkelijk of u in uw gemeente gebruik kan maken van onze particuliere dienstverlening. Voor dienstverlening via PGB zijn in- en uitsluitingscriteria van toepassing. Deze worden getoetst bij intake en zijn opvraagbaar via ons kantoor.