Kwaliteit en klantbeleving - Zilverzorg
1789
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1789,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Kwaliteit en klantbeleving

HomeKwaliteit en klantbeleving

Kwaliteit

Wij willen thuiszorg leveren die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Het gaat hierbij niet om de kwaliteit op papier maar om de kwaliteit in de praktijk. Samen met de cliënt, samen met de medewerker en samen met onze partners streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit. Zilverzorg werkt met een kwaliteitsmanagement systeem die is afgestemd op de geldende ISO normen.

Klantbeleving

Wij doen er alles aan om onze cliënten tevreden te houden. Wij toetsen de de tevredenheid van onze cliënten aan de hand van een klanttevredenheidsonderzoek. In 2022 hebben wij voor het laatst een onderzoek uitgezet onder onze cliënten, wij hebben toen gemiddeld een 8 gescoord.

 

Onderstaand een aantal quotes uit het onderzoek;

“Alles gaat goed”

“Attent en meelevend, grote steun”

“100% tevreden”

“Regiomanagers erg behulpzaam”

“Dankjewel, ik ben een tevreden mens”

“Gewoon geweldig”

“Mijn hulp is fantastisch”.

 

Ook de kwaliteit van de medewerkers scoort hoog bij Zilverzorg.

 

De NPS score die Zilverzorg behaalde was 7. Ook hier zijn wij natuurlijk trots op.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit die wij leveren te verbeteren. Zowel in de uitvoering alsmede op beleidsniveau. Om de inspraak van cliënten te faciliteren organiseert Zilverzorg twee maal per jaar overlegtafels. Bij deze overlegtafels schuiven cliënten aan die zich hiervoor vrijwillig hebben aangemeld. Door deze selectie op basis van vrijwillige aanmelding krijgen we een wisselende groep belanghebbenden met ieder een eigen kritische kijk op de processen. Uit deze overlegtafels worden lessen getrokken om de kwaliteit in de toekomst te optimaliseren.

Klachtenregeling

Zilverzorg doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat lukt helaas niet altijd. Wanneer u een klacht heeft willen wij die zo spoedig en goed mogelijk voor u oplossen.  Om u daarbij te ondersteunen hebben wij binnen Zilverzorg een klachtenregeling. Klik op onderstaande button om naar onze klachtenregeling te gaan.

Privacy

De privacy van onze cliënten en vertegenwoordiger (mantelzorgers en curators) staan bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u zorg via Zilverzorg ontvangt, verwerken wij uw gegevens conform de privacyregels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Zilverzorg heeft een privacyreglement opgesteld. Dit geeft een praktische uitwerking van de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) met als doel een eenduidige wijze van werken van de verantwoordelijke personen te bewerkstelligen in het borgen van zorgvuldigheid tegenover klanten en/of hun vertegenwoordigers.

Zilverzorg heeft een functionaris gegevensbescherming die erop toeziet dat de privacywetgeving wordt nageleefd. Heeft u vragen of opmerkingen over deze privacyverklaring of over de manier waarop Zilverzorg uw gegevens verwerkt, dan kunt u contact opnemen met deze functionaris gegevensbescherming via privacy@zilverzorg.com.

 

U mag ons ook contacten per post via onderstaand adres;

T.a.v.: afdeling privacy

Zilverzorg

Velperweg 17

6824BC, Arnhem

 

Mocht u klachten hebben over de manier waarop Zilverzorg met uw gegevens omgaat, dan kunt u deze indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens; postbus 93374, 2509 AJ Den Haag.

Zilverzorg heeft een sleutelbeleid opgesteld. Wij volgen hierin de richtlijnen die zijn opgesteld door onze opdrachtgevers. Meer informatie over ons sleutelbeleid is op te vragen via het secretariaat. Dit kan telefonisch via 085-4890589 of per mail naar secretariaat@zilverzorg.com.