Klachtenregeling - Zilverzorg
2311
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2311,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Klachtenregeling

Zilverzorg doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat lukt helaas niet altijd. Wanneer u een klacht heeft willen wij die zo spoedig en goed mogelijk voor u oplossen.  Om u daarbij te ondersteunen hebben wij binnen Zilverzorg een klachtenregeling. Via onderstaande stappen kunt u stapsgewijs zien waar u terecht kan met uw klachten en hoe wij deze zullen oplossen.

1. Ga in gesprek

Natuurlijk is het eerste advies om uw klacht rechtstreeks te bespreken met de betrokkene(n). Mocht dit geen oplossing bieden of geeft u er de voorkeur aan dit met een ander te bespreken, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon binnen Zilverzorg of een andere regiomanager.

2. Meld uw klacht

U kunt uw klacht indienen via het online contactformulier. Daarnaast is het ook mogelijk uw klacht schriftelijk te melden via onderstaand adres;

Zilverzorg

Velperweg 17

6824BC, Arnhem

3. Klachtbehandeling

Zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 1 werkdag na binnenkomst van uw klachtmelding wordt telefonisch contact met u opgenomen.

Afhankelijk van de situatie worden afspraken gemaakt voor het vervolg van de klachtbehandeling. De klachtenfunctionaris zal meer informatie willen verzamelen en vraagt eventueel advies bij deskundigen. Vervolgens wordt er met u voortdurend contact onderhouden tot de klacht is opgelost. Ter evaluatie worden alle klachten interdisciplinair besproken. Jaarlijks wordt door de klachtenfunctionaris een klachtenjaarverslag gepubliceerd. Deze is hier te vinden.

4. Geen gewenste oplossing?

Als bovenstaande klachtenprocedure niet tot een gewenst resultaat leidt kan u zich richten tot de klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris is bereikbaar via klachtenfunctionaris@zilverzorg.com.

5. Komt u er ook met de klachtenfunctionaris niet uit?

Als bovenstaande stappen allen niet tot een gewenst resultaat leiden kan u zich tot slot richten tot de externe klachtencommissie. Zilverzorg is aangesloten bij de geschillencomissie via zorggeschil.