Zilverzorg | Huishoudelijke hulp Nijmegen, Huishoudelijkehulp Nijmegen, Huishoudelijke hulp in Nijmegen
1732
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1732,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Huishoudelijke hulp Nijmegen

HomeHuishoudelijke hulp Nijmegen

Het nut van een huishoudelijke hulp

Bij Zilverzorg wordt hulp in huis geboden dankzij een huishoudelijke hulp in Nijmegen. Wat je ook voor klachten hebt, je kunt altijd aan de bel trekken en wij van Zilverzorg kijken vervolgens graag naar de mogelijkheden. Denk aan een hogere leeftijd waardoor het niet meer lukt het huishouden compleet netjes te houden, of een gebroken heup waardoor het mogelijk is een hele tijd niets te kunnen.

De huishoudelijkehulp Nijmegen biedt allerlei verschillende werkzaamheden en jij bepaalt wat er allemaal gedaan dient te worden in huis.

Huishoudelijke hulp Nijmegen

Wanneer je op zoek bent naar een hulp in de huishouding, heb je in elk geval genoeg keus bij Zilverzorg. Er wordt altijd meegedacht met wat de klant wenst en op deze manier wordt er gekeken naar een medewerker die geschikt is.

Dankzij een intakegesprek met Zilverzorg, en vervolgens een kennismakingsgesprek met de medewerker, loop je geen risico dat er geen klik is. Uiteraard is een gesprek geheel vrijblijvend.

Taken

Bij Zilverzorg huishoudelijke hulp Nijmegen kan jij zelf bepalen om welke werkzaamheden of taken het precies zal gaan. Denk aan het opmaken van het bed, je kleren strijken, de was doen en meer. Er zijn echter veel mensen die er juist voor kiezen om dit soort taken zelf op zich te nemen, en de Zilverzorg huishoudelijke hulp in Nijmegen taken als stofzuigen, dweilen en het schoonmaken van het toilet te laten doen. Het hangt er bovendien maar vanaf hoe groot je huis is en hoeveel tijd je wilt dat de hulp bezig is. Mocht jij bepaalde taken in huis hebben die je prima vindt om zelf te doen: geef dat dan zeker aan. Hoe korter de hulp bezig is, hoe beter voor je portemonnee of het is juist prima om de hulp dan een andere taak te geven.

De huishoudelijkehulp Nijmegen biedt voor vele mensen uitkomst. Tot slot is het prettig dat er ook meegedacht wordt met klusjes die niet zomaar door ieder ander bedrijf aangeboden wordt. Denk aan de verzorging van een huisdier, maar ook het helpen met de post en eventuele administratie die daarbij komt kijken. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Zilverzorg!